Deelname voor iedereen mogelijk en toegankelijk!

Maandag 22 maart 2021

Introductiedag Orthomoleculaire Geneeskunde

Leer wat orthomoleculaire geneeskunde en voeding inhoudt!

Heeft u als consument of beginnend therapeut vanuit een andere discipline ook zo’n moeite om uit een enorme range aan voedingssupplementen in de winkel of op een website een keuze te maken?

En nu zeker, omdat bij elk potje een beetje hetzelfde staat door de claimwetgeving, dat bepaalt wat je wel en niet mag zeggen over de werking van een voedingssupplement. Hierdoor mag je ook bijna niets meer zeggen over wat een supplement nu doet voor u.

Dit is een van de reden dat Ortho Linea een cursusdag organiseert voor u als zoekende consument of regelmatige koper van voedingssupplementen of anders werkende therapeut of als u zich graag wilt gaan oriënteren in de richting van orthomoleculaire geneeskunde.

Het is ook bedoeld voor mensen die als anders opgeleide therapeut, de orthomoleculaire basis missen en die deel willen nemen aan de 4 daagse opleiding Kinderconsulent.

Leer de basics van voeding, voedingstekorten en voedingsbehoeften, kwaliteitsverschillen, mineraalverbindingen, actieve vitaminen, etc.


na-1-dag-uitgebreide-kennis-over7

Locatie: Ortho Linea
Cronjestraat 1, 6543 MK Nijmegen

Tijd: Aanvangs(d)uur: 10.00 tot 18.00 uur

Docent: Jan Blaauw, orthomoleculair therapeut

Datum:
Woensdag 22 maart 2021

Kosten:
99,- euro (BTW vrijgesteld) Inbegrepen: thee, koffie en water, syllabus en soep.

Inschrijfformulier voor de opleiding kunt u hieronder aanklikken en online invullen.